INAEK

Αλμέιδα: «Ο Γκατσίνοβιτς έχει θέμα στους κοιλιακούς – Δεν θα μπει χειρουργείο»

Το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ και με τον τραυματισμό του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς,...

Το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ και με τον τραυματισμό του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, αποκάλυψε ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις του μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τόνισε: «O Γκατσίνοβιτς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς, αλλά αποφασίστηκε να μην μπει στο χειρουργείο. Αντιθέτως, θα ακολουθήσει πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης για να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Στην ΑΕΚ εύχονται να ανταποκριθεί θετικά στη συντηρητική θεραπεία και να μπορεί να αγωνίζεται στο υψηλό επίπεδο που βρισκόταν κατά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Εκεί όπου ο Σέρβος υπήρξε κομβικός για την ΑΕΚ με τέσσερα τέρματα και τέσσερις ασίστ σε 13 παιχνίδια.

Να σημειωθεί ότι στόχος είναι να επιστρέψει στο ματς με τον Βόλο στις 28 Δεκεμβρίου.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα