Ακαδημίες: Δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες για την Κ17 της ΑΕΚ στην ήττα από τον Παναιτωλικό
Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε έναν αγώνα όπου οι «κιτρινόμαυροι» δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν. Παρά την καλή εμφάνιση, η αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυναμικά και είχε μία μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όσο το παιχνίδι ήταν στο 0-0. Ωστόσο, ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τη δική του ευκαιρία και πήρε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, κλείνοντάς το με το σκορ στο 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Άρη Σχίζα προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δοκάρι με τον Γκολφίνο, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Παναιτωλικός, όμως, ήταν ξανά αποτελεσματικός και διπλασίασε τα τέρματά του, κάνοντας το 2-0.
Παρά το 2-0, η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει και τελικά κατάφερε να μειώσει στο 85’ με τον Γκολφίνο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Παρά την ήττα, η ΑΕΚ έδειξε καλή συνολική εικόνα και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια.






