INAEK

Αγωνία για Μπακάκη στην ΑΕΚ

Ο Μιχάλης Μπακάκης θα υποβληθεί σε εξετάσεις εντός της ημέρας, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος...

Ο διεθνής μπακ-χαφ, αποχώρησε τραυματισμένος από το εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ στην Λάρισα και όπως όλα δείχνουν θεωρείται δεδομένο πως δεν θα αγωνιστεί στον εντός έδρας αγώνα της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω της θλάσης που έχει υποστεί.

Από εκεί κι έπειτα σ΄ότι έχει να κάνει με την συμμετοχή του στο εκτός έδρα ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αυτή αποτελεί ένα ερωτηματικό για τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Μπακάκης δεν μπόρεσε την Τρίτη (16/2) να πάει για εξετάσεις λόγω της κακοκαιρίας. Για τον λόγο αυτό, ο ίδιος υποβλήθηκε σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο πρόβλημα έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά, από μυϊκούς τραυματισμούς, που αντιμετωπίζει ο δεξιός αμυντικός της Ένωσης, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν έχει παίξει σε 11 αγώνες από τους συνολικά 33 που αυτή έχει δώσει φέτος .

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε