Αυτή θα είναι η… νέα ΑΕΚ – Όνομα “βόμβα” φέρνει για στόπερ – Έκπληξη με Λιβάγια, χαμός με Αραούχο!
Από σήμερα, μετά και την απόφαση της ΕΠΟ για την αναβολή τελικά του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ μπαίνει επισήμως σε διαδικασία προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν. Και οτιδήποτε ανοιχτό μέτωπο, σιγά σιγά επιβάλλεται να κλείσει. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ενωσης είναι αλήθεια πως έχει αλλάξει αρκετές φορές μετά την καραντίνα, ωστόσο πλέον, με το αγωνιστικό δείγμα των play off σαφές, είναι ώρα να προσδιοριστεί εκ νέου.
Στο θέμα των ανανεώσεων/επεκτάσεων, ο μόνος που εντάσσεται πλέον σε αυτή τη διαδικασία είναι ο Τσιγκρίνσκι. Συμφωνία δεν υπάρχει, διάθεση όμως – εκατέρωθεν πλέον – υφίσταται. Το πιθανότερο πως οδεύουμε σε μια συνεργασία για 1+1 με οικονομικές απολαβές προσαρμοσμένες στον χρόνο συμμετοχής που θα έχει ο Ουκρανός, στον οποίο και θα περάσει τελικά η ευθύνη της αποδοχής της πρότασης που – λογικά – θα του γίνει.
Αναλόγως τι θα αποφασίσει, θα προσαρμοστεί και η βασική αναζήτηση του Ιβιτς. Αν μείνει ο «Τσίγκρι», τότε η ΑΕΚ θα ψαχτεί σίγουρα για έναν στόπερ. Αν όχι, θα ψαχτεί σίγουρα για δύο. Και όσο και αν φαίνεται περίεργο, ως και εξωφρενικό και γελοίο, περίπτωση νέας επιστροφής του Βράνιες (που αν συντελεστεί, μαζί με πιθανή παραμονή Τσιγκρίνσκι, αυτομάτως «κλείνει» το ρόστερ στην καρδιά της άμυνας) δεν πρέπει να αποκλειστεί.
πηγή: sportdog.gr






