Αυτά είναι τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τις ελληνικές ομάδες για την σεζόν 2025-2026
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και πλέον είναι ξεκάθαρα όλα τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τις Ελληνικές ομάδες για την επόμενη σεζόν.
Για την ΑΕΚ δεν θα άλλαζε τίποτα ότι και αν γινόταν στον τελικό. Η «Ένωση» θα συμμετέχει στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, θα μάθει αντίπαλο στις 18 Ιουνίου, ενώ τα δύο παιχνίδια θα γίνουν 24 και 31 Ιουλίου.
Το πέμπτο εισιτήριο για την Ευρώπη θα το πάρει ο Άρης, εφόσον τερμάτισε πέμπτος και ο ΟΦΗ δεν κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Ο Άρης θα συμμετέχει και αυτός στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Επιπλέον ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο και όχι ο ΟΦΗ. Αν οι «Κρητικοί» είχαν κατακτήσει το Κύπελλο, τότε ο Άρης δεν θα έπαιρνε ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ ο ΠΑΟΚ θα συμμετείχε στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, καθώς ο ΟΦΗ σαν Κυπελλούχος θα έπαιρνε το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο League Phase του Champions League και ο Παναθηναϊκός στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.






