INAEK

Επίσημο: Στην Λαμία για τρία χρόνια ο Κορνέζος

Στην Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Κορνέζος. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός που...

Στην Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Κορνέζος.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός που μέχρι πρότινος άνηκε στην ΑΕΚ, ανακοινώθηκε σήμερα από την ομάδα της Φθιώτιδας. Ο Κορνέζος αγωνίστηκε 24 φορές με την ΑΕΚ Β’ την περυσινή σεζόν και να τονίσουμε ότι σε περίπτωση που ο Έλληνας στόπερ εξελιχθεί στη Λαμία τότε η «Ένωση» θα έχει τον πρώτο λόγο για να τον αποκτήσει ξανά.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της, για 3 χρόνια, με ελεύθερη μετεγγραφή από την ΑΕΚ, με τον 24χρονο (23.02.1998) στόπερ, Γιώργο Κορνέζο.

Ο νεαρός αμυντικός την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την ΑΕΚ Β’ έχοντας 27 συνολικά συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με την φανέλα του Ολυμπιακού και ακολούθησαν ο Αστέρας Βλαχιώτη, η Σπάρτη, ο Ιωνικός, ο Εθνικός και ο Βόλος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου του ο Γιώργος Κορνέζος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Λαμίας. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της και να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους.“

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

Κορνέζος Λαμία