INAEK

ΑΕΚ: Τελευταία προπόνηση στα Σπάτα πριν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης....

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη. Εκεί τους περιμένει θερμή υποδοχή από τους οπαδούς της ΑΕΚ, που θα ενισχύσουν την ομάδα για το κρίσιμο εκτός έδρας ματς.

Στα αγωνιστικά, ο Τούκου Περέιρα θα παραμείνει εκτός αποστολής, καθώς χρειάζεται ακόμη χρόνο για να επιστρέψει στη διάθεση του Μάρκο Νίκολιτς. Επίσης, το πιθανότερο είναι πως ο Φραντζί Πιερό δεν θα ταξιδέψει για λόγους τακτικής, καθώς είχε μείνει εκτός και από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πλέον με την παρουσία των Γιόβιτς, Βάργκα και Ζίνι δύσκολα θα βρει θέση ακόμα και στον πάγκο της ομάδας.

Ακόμη, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Νίκολιτς να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Δημήτρη Καλοσκάμη, ο οποίος είχε μείνει εκτός στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η σημερινή προπόνηση και η επιλογή της αποστολής αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Νίκολιτς καλείται να βρει τις καλύτερες ισορροπίες για το αυριανό ματς.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα