INAEK

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία του Χνιντ

Στην τελική ευθεία απο οτι φαίνεται βρίσκεται η ΑΕΚ για την απόκτηση του 23χρονου Τυνήσιου...

Στην τελική ευθεία απο οτι φαίνεται βρίσκεται η ΑΕΚ για την απόκτηση του 23χρονου Τυνήσιου αμυντικού, Νασίμ Χνιντ. Αφού η Ένωση βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την Σφάξιεν.

Στην Αθήνα βρέθηκε ο 23χρονος παίκτης την Δευτέρα (17/08) και πέρασε απο ιατρικές εξετάσεις,ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη κάποια συμφωνία ανάμεσα των δύο ομάδων.

Ο Χνιντ είναι γεννημένος στις 12 Μαρτίου 1997, έχει ύψος 1.90 και είναι διεθνής με την U23 της χώρας του. Φέτος μέτρησε 16 συμμετοχές με την ομάδα του από τις οποίες οι 14 στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο, όλες ως βασικός.

Απο την σεζόν 2018-2019 αποτελεί βασικό ροτέισον για την ομάδα του.Συνολικά μετρά 53 συμμετοχές από τις οποίες οι 51 ως βασικός και ένα γκολ.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

Χνιντ