ΑΕΚ: Σε Τρίκαλα και Καρδίτσα σήμερα το τρόπαιο της πρωταθλήτριας
Το τρόπαιο της Πρωταθλήτριας Ελλάδας 2025-2026 συνεχίζει το ταξίδι του σε όλη τη χώρα, με το σημερινό πρόγραμμα του Tour της ΑΕΚ να περιλαμβάνει δύο ακόμη σημαντικούς σταθμούς στη Θεσσαλία.
- Το τρόπαιο θα βρεθεί στις 11:00 στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα, όπου οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί του.
- Βραδινός σταθμός στην Καρδίτσα από τις 20:00 στην Πλατεία Ελευθερίας, για να γιορτάσουν οι φίλαθλοι μία ιστορική επιτυχία.
- Το Tour της ΑΕΚ συνεχίζεται σε πόλεις της Ελλάδας, φέρνοντας την ομάδα πιο κοντά στον κόσμο της.
Πρώτος προορισμός είναι τα Τρίκαλα, όπου το τρόπαιο θα βρεθεί στις 11:00 το πρωί στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, δίνοντας στους φίλους της ΑΕΚ την ευκαιρία να το δουν από κοντά, να φωτογραφηθούν μαζί του και να συμμετάσχουν στη γιορτή της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Βραδινός σταθμός στην Καρδίτσα
Το Tour θα συνεχιστεί το βράδυ στην Καρδίτσα, με το τρόπαιο να φιλοξενείται από τις 20:00 στην Πλατεία Ελευθερίας. Εκεί οι φίλαθλοι της Ένωσης θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά το κλίμα της πρωταθλήτριας ομάδας και να γιορτάσουν μαζί μία ιστορική επιτυχία.
Το ταξίδι του τροπαίου συνεχίζεται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, φέρνοντας την ΑΕΚ ακόμα πιο κοντά στον κόσμο της και δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να γίνουν μέρος των εορτασμών για την κατάκτηση του τίτλου.






