ΑΕΚ: Πότε επιστρέφουν Ζίνι και Περέιρα – Οι τελευταίες πληροφορίες για τους τραυματισμούς τους
Η ΑΕΚ συνεχίζει να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, με τους Ζίνι και Ρομπέρτο Περέιρα να βρίσκονται σε φάση αποθεραπείας, ακολουθώντας διαφορετικά χρονοδιαγράμματα επιστροφής.
Ο Ζίνι, που είχε ξεκινήσει τη σεζόν με εντυπωσιακές εμφανίσεις, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος. Ο 23χρονος επιθετικός από την Ανγκόλα τραυματίστηκε μυϊκά στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Ο τραυματισμός του χαρακτηρίζεται βαρύς, και όπως όλα δείχνουν, η επιστροφή του δεν αναμένεται πριν το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου. Το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ τηρεί στάση αναμονής, θέλοντας να αποφύγει οποιαδήποτε υποτροπή.
Ο Ρομπέρτο Περέιρα πιο κοντά στην επιστροφή
Από την άλλη, ο Ρομπέρτο Περέιρα συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει μέσα στον Οκτώβριο, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων στα μέσα του μήνα και πιθανότατα να είναι διαθέσιμος για τον Μάρκο Νίκολιτς προς το τέλος του Οκτωβρίου.
Προσοχή στη διαχείριση και των δύο
Στην ΑΕΚ υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση να μην επισπευσθεί η επάνοδος κανενός εκ των δύο ποδοσφαιριστών. Οι τραυματισμοί τους κρίνονται σοβαροί, και οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να διασφαλίσουν ότι και οι δύο θα επιστρέψουν απόλυτα έτοιμοι για τη συνέχεια της σεζόν, χωρίς ρίσκο για νέα απουσία.






