INAEK

ΑΕΚ: Πινέδα και Πιερό στην τελική λίστα για το Gold Cup 2025

Στην τελική αποστολή της Εθνικής Μεξικού για το Gold Cup συμπεριλήφθηκε, όπως αναμενόταν, ο Ορμπελίν...

Στην τελική αποστολή της Εθνικής Μεξικού για το Gold Cup συμπεριλήφθηκε, όπως αναμενόταν, ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ.

Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης είχε ήδη κληθεί στην προεπιλογή και πλέον είναι ανάμεσα στους 26 ποδοσφαιριστές που θα εκπροσωπήσουν το Μεξικό στη διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ και Καναδά από τις 14 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου. Η παρουσία του στο Gold Cup σημαίνει πως ο Πινέδα θα απουσιάσει από το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΚ, γεγονός που είχε ήδη επισημανθεί ως πιθανό σενάριο.

Η Εθνική Μεξικού βρίσκεται σε όμιλο με τη Δομινικανή Δημοκρατία (15/6), το Σουρινάμ (19/6) και την Κόστα Ρίκα (23/6), με την ομάδα του Πινέδα να είναι το φαβορί για την πρώτη θέση και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στο ίδιο τουρνουά συμμετέχει και η Εθνική Αϊτής με τον Φράνζι Πιερό επίσης να βρίσκεται στην τελική λίστα. Η Αϊτή θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ (16/6), το Τρίνινταντ και Τομπάγκο (20/6) και τη Σαουδική Αραβία (23/6), σε έναν αρκετά απαιτητικό όμιλο.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα