ΑΕΚ: Παρουσία Μελισσανίδη η τελευταία προπόνηση πριν την Ντιναμό
Παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη διεξάγεται η τελευταία προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα πριν τον αυριανό αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που τις προηγούμενες ημέρες ήταν στην Σύρο για διακοπές, επέστρεψε στην Αθήνα και μετέβη σήμερα στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ. Είναι «παρών» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ματς με τη Ντιναμό σε μία προσπάθεια να ντοπάρει τους παίκτες ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τους Κροάτες.
Να θυμίσουμε πως μετά την κατάκτηση του νταμπλ στον Βόλο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε μπει στα αποδυτήρια και στην ομιλία του προς τους παίκτες είχε θέσει ως στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League.
«Και τώρα πάμε Champions League», είχε πει στους παίκτες που τους είχε αποκαλέσει μεταξύ άλλων «τρομοκράτες».
πηγή: sdna.gr






