ΑΕΚ: Οι τρεις «μικροί» που παίρνει ο Νίκολιτς στην προετοιμασία της Ολλανδίας
Ο Μάρκο Νίκολιτς έχει ήδη αποφασίσει να δώσει χώρο και ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με τρία ταλέντα από την Κ19 να ετοιμάζονται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.
Η Ένωση ξεκινά τη νέα αγωνιστική περίοδο στις 3 Ιουλίου με εργομετρικές εξετάσεις, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα αναχωρήσει για το Άπελντοορν, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού.
Ο Καραργύρης επιστρέφει δυνατός
Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Νίκολιτς βρίσκεται ο Ζώης Καραργύρης, ο οποίος άφησε πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς και πλέον επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς.
Ο 19χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από την Ουτρέχτη το περασμένο καλοκαίρι και θεωρείται μία σημαντική επένδυση για το μέλλον της ΑΕΚ. Πριν τον τραυματισμό του είχε εντυπωσιακή παρουσία με την Κ19, σημειώνοντας 13 γκολ σε μόλις 10 αναμετρήσεις, ενώ είχε ήδη πάρει συμμετοχές και με την πρώτη ομάδα.
Ψυρόπουλος και Χριστακόπουλος στο μικροσκόπιο
Ο δεύτερος νεαρός που έχει ξεχωρίσει ο Νίκολιτς είναι ο Σταύρος Ψυρόπουλος. Ο ταλαντούχος στόπερ, γεννημένος το 2007, έχει ήδη συμμετάσχει σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας και θεωρείται ένα από τα πιο εξελίξιμα project των ακαδημιών της ΑΕΚ.
Ο Ψυρόπουλος αποτελεί μέλος της Ακαδημίας από τα 12 του χρόνια, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας και την περασμένη σεζόν είχε γεμάτη παρουσία με την Κ19.
Στην προετοιμασία αναμένεται να βρίσκεται και ο Σπύρος Χριστακόπουλος, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει τόσο τη θέση του δεξιού μπακ όσο και εκείνη του χαφ. Ο 20χρονος είχε σταθερή παρουσία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνιζόμενος βασικός σε 24 παιχνίδια, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Το πλάνο του Νίκολιτς για το μέλλον της ΑΕΚ
Η παρουσία των τριών νεαρών στην Ολλανδία δεν αποτελεί απλώς επιβράβευση για τη δουλειά τους στις ακαδημίες, αλλά και μέρος του συνολικού πλάνου του Νίκολιτς για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ.
Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να δουλέψει στενά μαζί τους, να αξιολογήσει την εξέλιξή τους σε απαιτητικές συνθήκες και παράλληλα να δημιουργήσει μία βάση παικτών που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, ενόψει και των ευρωπαϊκών λιστών των επόμενων ετών.
ηγή: Athletiko.gr






