INAEK

ΑΕΚ: Ο Καλοσκάμης στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης της ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Γιάννη Ταουσιάνη για τα επερχόμενα παιχνίδια...

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης της ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Γιάννη Ταουσιάνη για τα επερχόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία με τα κιτρινόμαυρα.

Η Εθνική Ελπίδων, μετά τις νίκες επί της Γερμανίας και της Λετονίας, προετοιμάζεται για τα επόμενα ματς των προκριματικών του EURO U21 2027. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία στις 14 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο (17:00) και τη Βόρεια Ιρλανδία στις 18 Νοεμβρίου στη Λιβαδειά (16:00).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε τη λίστα των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του, με τον Δημήτρη Καλοσκάμη να βρίσκεται ανάμεσά τους, επιβεβαιώνοντας τη σταθερά ανοδική του παρουσία. Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Εθνικής, χάρη στις εμφανίσεις και την αγωνιστική του συνέπεια.

Οι επιλογές του Γιάννη Ταουσιάνη

Τερματοφύλακες: Νίκος Μπότης, Σπύρος Αγγελίδης, Δημήτρης Μοναστηρλής
Αμυντικοί: Αλέξιος Καλογερόπουλος, Χρήστος Αλεξίου, Γιώργος Κάτρης, Δημήτρης Κεραμίτσης, Κωνσταντίνος Κωστούλας, Αθανάσιος Κουτσογούλας, Ταξιάρχης Φίλων, Νόα Άλλεν
Μέσοι: Σωτήρης Κοντούρης, Βαγγέλης Νικολάου, Δημήτρης Καλοσκάμης, Κωνσταντίνος Γκούμας, Γιάννης Αποστολάκης, Αντριάνο Μπρέγκου
Επιθετικοί: Γιώργος Κούτσιας, Δημήτρης Ράλλης, Στέφανος Τζίμας, Αντώνης Παπακανέλλος, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Σταύρος Πνευμονίδης, Λάμπρος Σμυρλής

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα