INAEK

ΑΕΚ: Καυστικά σχόλια από πολωνικά ΜΜΕ για την έλευση του Κριχόβιακ – Από ποια άλλη ομάδα υπήρξε έντονο ενδιαφέρον

Τα πολωνικά ΜΜΕ σχολίασαν την απόκτηση του Γκρεγκορζ Κριχόβιακ από την ΑΕΚ αφήνοντας αιχμές για...

Τα πολωνικά ΜΜΕ σχολίασαν την απόκτηση του Γκρεγκορζ Κριχόβιακ από την ΑΕΚ αφήνοντας αιχμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο συνιδιοκτήτης του πολωνικού διαδικτυακού αθλητικού καναλιού “Kanał Sportowy” με τους 817.000 subscribers και δημοσιογράφος, Ματέουσζ Μπόρεκ επικαλέστηκε μεταξύ άλλων δηλώσεις του βετεράνου άσου του ΠΑΟΚ, Μάρτσιν Μίετσελ για να υποστηρίξει πως «ο Κριχόβιακ θα πρέπει να αποδεχθεί το γεγονός ότι οι τοπικές ομάδες δεν πληρώνουν πάντα την συμφωνημένη αμοιβή στην ώρα τους».

Διαβάστε επίσης: Περνάει από τις τελευταίες εξετάσεις ο Κριχόβιακ – Σήμερα ανακοινώνεται!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μπόρεκ, η ΑΕΚ μπορεί να είναι μια καλή λύση, ωστόσο ο Πολωνός θα πρέπει να αποδεχθεί το γεγονός ότι οι τοπικές ομάδες δεν πληρώνουν πάντα την συμφωνημένη αμοιβή στην ώρα τους και επικαλέστηκε, μάλιστα, δηλώσεις του άλλοτε στράικερ του ΠΑΟΚ που είχε αγωνιστεί τη διετία 2005-2007 στη χώρα μας σε διαφορετικές, βέβαια, εποχές για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ό,τι αφορά στις πληρωμές των παικτών και όχι μόνο.

«Τώρα στον Κριχόβιακ θα πρέπει να αρέσει η λέξη «αύριο». Ο Μάρτσιν Μίετσελ είπε ότι αν αγαπάς αυτή τη λέξη και δέχεσαι ότι θα σε πληρώσουν αύριο, τότε είσαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Γιατί ωραία η ζωή, ο καιρός, οι χαμογελαστοί άνθρωποι. Η εικασία μου είναι ότι στη Σεβίλλη, την PSG, τη Λοκομοτίβ ή την Κρασνοντάρ, στις 30 του μήνα όλα ήταν στον λογαριασμό. Δεν ξέρω πώς θα είναι στην ΑΕΚ», είπε ο Μπόρεκ.

Εκτός των άλλων, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον για τον Κριχόβιακ από τη Χέρτα, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

«Ο Κριχόβιακ βρέθηκε στο μικροσκόπιο του Φρέντι Μπόμπιτς στη Χέρτα. Ο κόουτς, Κορκούτ τον ήθελε πολύ, αλλά απολύθηκε από τους Βερολινέζους. Ο Κριχόβιακ γνώριζε αυτή την πρόταση, τον ενδιέφερε η Μπουντεσλίγκα, αλλά η θέση των αρχών του πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρη. Δεν δίνουμε συμβόλαιο σε παίκτες από το ρωσικό και το ουκρανικό πρωτάθλημα μέχρι τον Ιούνιο. Αυτές είναι οι οδηγίες της Μπουντεσλίγκα και ο Μπόμπιτς δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, οπότε δεν πήρε συμβόλαιο και ο Κριχόβιακ»

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

ΑΕΚ Κριχόβιακ