Στις 14-15 Ιουνίου το 3ο Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ
Το 3ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ για τη σεζόν 2024-25 θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Ιουνίου, με στόχο την ποιοτική ενίσχυση της εκπαίδευσης και της συνεργασίας με τους 22 συνδεδεμένους συλλόγους.
Το σεμινάριο αποτελεί την τρίτη και τελευταία προγραμματισμένη συνάντηση για τη φετινή σεζόν και θα συνδυάσει θεωρία με πράξη, προσφέροντας πολύπλευρη τεχνογνωσία μέσα από ομιλίες και πρακτικές εφαρμογές σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο. Την ευθύνη του εκπαιδευτικού σκέλους φέρει ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και Αθλητικός Διευθυντής Δικτύου της ΑΕΚ, Ηλίας Κυριακίδης, ενώ την οργανωτική μέριμνα έχει ο Διοικητικός Υπεύθυνος Δικτύου, Λεωνίδας Χατζημιχάλης.
Η πρώτη ημέρα στην OPAP Arena
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, το σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στον χώρο συνεντεύξεων της OPAP Arena. Ξεχωρίζει η παρουσίαση με θέμα «Κουλτούρα και αξίες ομάδας: διαχρονικός οδηγός χάραξης αγωνιστικού σχεδιασμού και εταιρικής πολιτικής», με ομιλητές τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Χρήστο Βασιλόπουλο, Τάκη Καραγκιοζόπουλο και Χάρη Κοπιτσή, οι οποίοι έχουν ταυτιστεί με την ιστορία και τη φιλοσοφία της ΑΕΚ. Στο πλαίσιο αυτό, θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι από Ακαδημίες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Δίκτυο, καθώς και γονείς αθλητών.
Η δεύτερη ημέρα στην Παιανία
Την Κυριακή 15 Ιουνίου, οι εργασίες μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις του ΑΠΟ Παμπαιανικός 1929, σηματοδοτώντας μια σημαντική καινοτομία: τη διεξαγωγή του προγράμματος σε έδρα συνεργαζόμενου συλλόγου. Η πρωτοβουλία αυτή ενισχύει τον ρόλο των συνεργατών του Δικτύου και ανοίγει τον δρόμο για μελλοντικά σεμινάρια εκτός Αττικής.
Η δεύτερη ημέρα θα επικεντρωθεί κυρίως σε τεχνικά και αγωνιστικά ζητήματα. Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν προπονητικές μονάδες των τμημάτων Κ12 και Κ10 της ΑΕΚ, με στόχο τη μεταφορά καλών πρακτικών και την ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας μέσω διαλόγου και ανταλλαγής εμπειριών.






