Ηττήθηκε από τον Αστέρα η Κ19
Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 0-1 από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης στον εξ αναβολής εντός έδρας αγώνα για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2019-20 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.
Η ΑΕΚ έχασε πολλές καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο 66′, η “Ένωση” είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ευθύμης Χριστόπουλος, όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε! Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο ίδιος ο Χριστόπουλος που ανατράπηκε από τον Γλυνό, ο οποίος στη φάση αυτή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στις καθυστερήσεις, οι αντίπαλοι βρήκαν τα δίχτυα με τον Σάκη Μιχόπουλο. Το τελικό σκορ ήταν 0-1.
Από μία κίτρινη κάρτα είδαν οι Κάτσικας (ΑΕΚ) και Γουσέτης Αστέρας) ενώ ο Γλυνός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 65′.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Σταμούλης, Καραβίδας, Μαντζουρανάκης (72′ Τσιγαρίδης) Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης (82′ Δημητρίου) Τόλιος (65′ Κοσίδης) Κορομηλάς (65′ Τσαρούχας) Μαχαίρας, Χριστόπουλος
Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Δουβίκας): Χριστοδουλής, Κάρδαρης, Γουσέτης, Γλυνός, Χριστόπουλος, Τανουσάι (72′ Ζορμπάς) Μιχόπουλος, Αλάγκμπε, Τζίμας, Κανελλόπουλος, Παπαγεωργίου (31′ Ματθαίου).






