ΑΕΚ Κ16: Θρίαμβος στο ντέρμπι κορυφής με 1-3 στον Ολυμπιακό!
Στο ντέρμπι κορυφής του τουρνουά Attica Κ16 που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ, η ΑΕΚ επικράτησε 1-3 του Ολυμπιακού, αποδεικνύοντας την ανωτερότητά της και αυξάνοντας τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από την ομάδα του Πειραιά (51-47).
Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για σχεδόν εβδομήντα λεπτά, η ΑΕΚ έδειξε μεγάλη δύναμη και κατάφερε να πάρει τη νίκη.
Η ομάδα του Απόστολου Τζαβέλλα προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με γκολ του Κουμουκέλη, ωστόσο στο 27ο λεπτό, ο Αδάμος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το φάουλ που δόθηκε οδήγησε στην ισοφάριση του Ολυμπιακού. Παρά την αποβολή και την αντίξοη διαιτησία, οι νεαροί παίκτες της ΑΕΚ διατήρησαν την ψυχραιμία τους και πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 55ο λεπτό, ο Ρίννης με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Μαρίνου έβαλε την ΑΕΚ μπροστά με 1-2. Στο 92ο λεπτό, ο Κουμουκέλης, μετά από συνεργασία με τον Χριστοδούλου, κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 1-3.
Μετά την τελική επικράτηση, οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη τους στα αποδυτήρια, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία τους στο τουρνουά.
Η σύνθεση της ΑΕΚ:
ΑΕΚ (Απόστολος Τζαβέλλας): Τακεσιάν, Ρίννης, Τσιπουρλιάνος, Βιδάκης, Στεργιαρόπουλος, Αδάμος, Κέστας, Κολιμάτσης, Κουμουκέλης, Γερούκαλης. Αγωνίστηκαν και οι Σαλτοριάδης, Μαρίνος, Βασιλειάδης, Τιφιλίδης, Σέχου και Χριστοδούλου






