ΑΕΚ Κ16: Τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της στο Elite Neon Cup 2026!
Η ομάδα Κ16 της ΑΕΚ ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Elite Neon Cup 2026, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης.
Το τουρνουά, που διεξάγεται σε γήπεδα της Αττικής, συγκεντρώνει κορυφαίες ακαδημίες από την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, αποτελώντας μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.
Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, η «Ένωση» θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ατρόμητος, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (8 Απριλίου, 17:00) στις εγκαταστάσεις της Kicks Academy στα Σπάτα.
Σε περίπτωση πρόκρισης, η ομάδα της ΑΕΚ θα συνεχίσει άμεσα τις υποχρεώσεις της, καθώς ο προημιτελικός είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, μόλις δύο ώρες αργότερα.
Η αυλαία του Elite Neon Cup 2026 θα πέσει τη Μεγάλη Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία θα διεξαχθούν τόσο οι ημιτελικοί όσο και οι τελικοί της διοργάνωσης, ολοκληρώνοντας μία απαιτητική και υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρική εμπειρία για τις συμμετέχουσες ομάδες.






