INAEK

Φόβος για το που θα δοθούν οι προσκλήσεις του τελικού

Στην ΕΠΟ ανησυχούν ακόμη και για το πού θα καταλήξουν οι λιγοστές προσκλήσεις που θα...

Στην ΕΠΟ ανησυχούν ακόμη και για το πού θα καταλήξουν οι λιγοστές προσκλήσεις που θα δώσουν στις ομάδες για τον τελικό Κυπέλλου. 

Πρόβλημα ακόμη και για τον αριθμό προσκλήσεων που θα δοθούν σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ υπάρχει εν όψει του τελικού Κυπέλλου. 

Αρχικά είχε ακουστεί πως ο αριθμός θα ήταν τετραψήφιος, ωστόσο υπάρχει έντονη ανησυχία πως οι προσκλήσεις μπορεί να καταλήξουν σε σκληροπυρηνικούς οπαδούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ακόμη και για έναν αγώνα που θεωρητικά είναι κεκλεισμένων των θυρών. 

Χθες ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε προϊδεάσει πως οι 1.500 προσκλήσεις που γράφονταν κρίνονται πολλές και… επικίνδυνος αριθμός και το πιθανότερο σενάριο είναι τελικά να πάμε σε 250-300 προσκλήσεις εκατέρωθεν, ώστε ακόμη κι αν φτάσουν σε χέρια οπαδών, να είναι ελεγχόμενη η κατάσταση από την αστυνομία.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα