INAEK

Τρέχει για να προλάβει ο Σκόκο

Λίγες μεν, αλλά υπαρκτές δε οι ελπίδες του Νάτσο Σκόκο για να συμμετάσχει και ο...

Λίγες μεν, αλλά υπαρκτές δε οι ελπίδες του Νάτσο Σκόκο για να συμμετάσχει και ο ίδιος στον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες με αντίπαλο την Μπόκα Τζούνιορ.

Ο μεσοεπιθετικός της Ρίβερ πήρε μέρος για πρώτη φορά στην προπόνηση μετά τον τραυματισμό που είχε ( υπέστη υποτροπή στην θλάση που ήδη αντιμετώπιζε ) και έκανε μερικές ασκήσεις με την μπάλα. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, καθώς δεν υπάρχει αρκετός χρόνος, όμως οι απουσίες του Μπορέ ( τιμωρημένος ) και η αδυναμία του Γκαγιάρντο, αναγκάζουν το ιατρικό τιμ της Ρίβερ Πλέιτ να κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να παραβρεθεί ο Σκόκο στην αποστολή.

Πρώτο ερωτηματικό είναι το εάν θα μπει ο Σκόκο στην αποστολή, μιας και η ομάδα αναχωρεί για την Μαδρίτη αύριο και ανάλογα με την κατάστασή του που θα φανεί στην ισπανική πρωτεύουσα και το δεύτερο είναι εάν θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του σε περίπτωση που τεθεί στην διάθεσή του.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα