Στην αναμονή για Μπογέ – Υπό προϋποθέσεις η επιστροφή του
Χωρίς να βιάζεται καθόλου, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει ακόμα μια κίνηση που θα ταράξει τα νερά του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Λούκας Μπογέ αυτοπροτάθηκε στην Ένωση, καθώς δεν υπολογίζεται από την Τορίνο, με τους υπεύθυνους του Δικεφάλου να βλέπουν θετικά την επιστροφή του, αλλά αυτή τη φορά με τους δικούς τους όρους.
Οι Κιτρινόμαυροι παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Τορίνο, σχετικά με την παραμονή ή όχι του παίκτη και χωρίς να… καίγονται καθώς έχουν αρκετούς παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση, ετοιμάζουν το δικό τους σχέδιο.
Ο Μπογέ πήρε άδεια από την Τορίνο ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όμως για να επιστρέψει στην ΑΕΚ θα πρέπει να δεχθεί την πρόταση που του έχει καταθέσει η ομάδα και η οποία δεν έχει καμία σχέση με την περσινή.
Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά οι Κιτρινόμαυροι θέλουν το Μπογέ δανεικό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι και εγγυημένο από τώρα συμβόλαιο για ακόμα 3 ή 4 χρόνια. Όμως στην εξίσωση μπαίνει και το οικονομικό, καθώς τόσο η οψιόν, όσο και η αμοιβή του Αργειτινού θα είναι πολύ χαμηλότερα από ότι πέρσι.
Τη σεζόν που μας πέρασε η οψιόν αγοράς του Μπογέ ήταν 6.000.000 σε έξι δόσεις και το συμβόλαιό του τετραετές με 700.000 τον χρόνο. Φέτος, η ΑΕΚ θα έμπαινε σε συζητήσεις εάν η οψιόν μειωνεται στο 50% για το 100% του παίκτη και με συμβόλαιο που σε καμία περίπτωση δεν θα ξεπερνά τις 500.000 το χρόνο.






