Σκέψεις για μεταγραφή στα στόπερ
Ο τραυματισμός του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μόλις την τρίτη ημέρα της προετοιμασίας, έκανε τους υπεύθυνους της ΑΕΚ να σκεφτούν ότι ίσως χρειάζονται ακόμα έναν στόπερ.
Ο έμπειρος αμυντικός έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα με την εμπειρία και την σταθερότητά του, όμως η ευαισθησία του στους μυϊκούς τραυματισμούς είναι ένα θέμα που έχει προβληματίσει τους υπεύθυνους. Για το λόγο αυτόν δεν θα είναι καθόλου περίεργο εάν η ΑΕΚ προχωρήσει σε ακόμα μια μεταγραφή.
Εκτός από τον Τσιγκρίνσκι υπάρχουν και οι Βράνιες, Οικόνομου και Σβάρας, όμως με δεδομένο ότι ο πρώτος δεν θα καταφέρει να είναι διαθέσιμος σε όλους τους αγώνες δημιουργείται πρόβλημα. Ο Καρντόσο και το τιμ του περιμένουν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη φορά με τον Τσιγκρίνσκι και εν συνεχεία θα υπάρξουν συζητήσεις ώστε να γνωστοποιηθεί το πως θα κινηθεί η ομάδα.
Βέβαια, στο βάθος υπάρχει και η περίπτωση του Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος αναζητά ομάδα στο εξωτερικό για να δοθεί δανεικός, όμως ο Καρντόσο δεν τον υπολογίζει και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εκείνος που θα καλύψει το κενό στα στόπερ.






