Ο Σβάρνας κερδίζει το στοίχημα!
Ο Στράτος Σβάρνας ήταν 4η επιλογή στα στόπερ, κατάφερε να φορέσει φανέλα βασικού στο χθεσινό αγώνα και να… κερδίσει το στοίχημα.
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ήταν το μεγάλο κέρδος της Ένωσης από την Γ᾽ Εθνική, καθώς οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου τον εντόπισαν από τον αγώνα κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας και φρόντισαν να τον κάνουν δικό τους.
Όπως όλα δείχνουν το αγροτικό του παίκτη τελείωσε φέτος, καθώς ο Μιγκέλ Καρντόσο δείχνει να τον εμπιστεύεται και οι τραυματισμοί των Τσιγκρίσνκι και Οικονόμου (απουσίαζε από αρκετές προπονήσεις) τον έκαναν να του δώσει φανέλα βασικού στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ.
Μάλιστα, ο Σβάρνας τον έβγαλε ασπροπρόσωπο καθώς στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, δεν έκανε λάθη, ήταν σοβαρός και συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις… τονίζοντας ότι φέτος ήρθε για να μείνει.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο 21χρονος στόπερ καταφέρνει την ίδια στιγμή να βγάζει πάθος και ηρεμία στο παιχνίδι του, κάτι που είναι άκρως εντυπωσιακό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς την ηλικία του.
Χωρίς καμία αμφιβολία ήταν ένας από τους κορυφαίους της χθεσινής ΑΕΚ και σίγουρα από εδώ και στο εξής ο Καρντόσο θα ποντάρει ακόμα περισσότερο πάνω του.






