Ο Αλεφ «δήλωσε» παρών στο χθεσινό παιχνίδι
Αποκτήθηκε από την Ένωση ως ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, με άψογα τεχνικά χαρακτηριστικά, έλεγχο της μπάλας και σημαντική αμυντική ικανότητα, έτοιμος να βοηθήσει άμεσα.
Αυτό το έδειξε και στην έναρξη της σεζόν, πριν ακόμα τραυματιστεί, αλλά και στην συνέχεια μετά την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση. Ο αγώνας στην Ριζούπολη φαίνεται πως ήταν ένα καλό σημάδι για την συνέχεια. Παρά και τον τραυματισμό του ο Άλεφ επανήλθε και με μια αναγκασική αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο το εκμεταλλευτηκε παίζοντας ένα εξαιρετικό Β΄ημίχρονο.
Ο Βραζιλιάνος έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος, παίζοντας στη θέση του τραυματία Μοράν, στο δεύτερο ημίχρονο. Έκλεψε μπαλιές, είχε μια ωραία σέντρα στον Λιβάια στο 47ο λεπτό και πολλές προωθητικές πάσες, πολύ περισσότερες από τους άλλους δύο χαφ. Θα πρέπει σαφώς να ανέβει ένα κλικ στην ταχύτητα, αλλά έδειξε καλά στοιχεία και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο Άλεφ διαθέτει την ικανότητα με την μπάλα στα πόδια, ώστε να ξεκλειδώσει με μία του μπαλιά την αμυντική γραμμή των αντιπάλων. Έδειξε έτοιμος να βοηθήσει άμεσα ξανά, αρκετά υποσχόμενος και πως αν η Ένωση τον εκμεταλλευτεί σωστά, θα αποτελέσει σημαντικό κεφάλαιο στο ρόστερ.






