INAEK

Ντέλετιτς: «Στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Ο Μίλος Ντέλετιτς μίλησε για το τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ, αλλά και για την ολοκλήρωση...

Ο Μίλος Ντέλετιτς μίλησε για το τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ, αλλά και για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της.

« Ήταν μια ομάδα που παίζει πολύ δυνατά. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε όλα αυτά που κάναμε στην προπόνηση και πιστεύω ότι έχουμε ακόμα αρκετό χρόνο να δουλέψουμε και να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια», τόνισε αρχικά ο Ντέλετιτς στην κάμερα της Nova και συνέχισε σχετικά με το τι ζητάει ο Καρντόσο από τους παίκτες του:

« Προσπαθούμε να βγάλουμε εντός αγωνιστικού χώρου αυτό που θέλει ο προπονητής μας. Αυτό είναι δύσκολο γιατί ο Καρντόσο θέλει να κρατάμε πολύ την μπάλα και να είμαστε επιθετικοί αλλά θα τα καταφέρουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πως θα λειτουργούν τα εξτρέμ της Ένωσης: « Ο προπονητής θέλει τα εξτρέμ να μπαίνουν στην περιοχή και να αφήνουν χώρους για τα μπακ. Αυτό για εμένα είναι κάτι καινούρια και θα προσπαθήσω να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ»

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα