Η απάντηση του Μελισσανίδη για Πόνσε που δεν… άρεσε!
Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη όσον αφορά τα θέματα που απασχολούν την ομάδα εντός και εκτός γηπέδου.
Μεταξύ άλλων, ο ισχύρος άντρας της ΠΑΕ ΑΕΚ ρωτήθηκε και για το μέλλον του Εζεκιέλ Πόνσε. Η απάντηση του ωστόσο δεν κάλυψε. Ο Μελισσανίδης αρχικά δήλωσε πως μπορεί και να έδινε τα 6 εκατομμύρια στην Ρόμα, ωστόσο συμπλήρωσε πως δεν εξαρτάται μόνο απ’ αυτό. Ο προβληματισμός λοιπόν έρχεται στο δεύτερο σκέλος της απάντησης. Αφήνοντας στο περιθώριο την επιθυμία του ποδοσφαιριστή για να συνεχίσει στην Ελλάδα ή όχι, μπορούμε να εστιάσουμε στην απάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Συγκεκριμένα, τόνισε πως το συμβόλαιο του Έκι αγγίζει τα 1,2 εκατομμύρια, χρήματα που αν δοθούν στον Πόνσε, τότε θα ταραχθούν τα αποδυτήρια της ομάδας όταν άλλοι παίρνουν 200 χιλιάδες.
Το ερώτημα είναι πως, αν η ΑΕΚ δεν σκοπεύει να δαπανήσει 1,2 εκατομμύρια το χρόνο για έναν παίκτη σαν τον Πόνσε στα 22 του, τότε η νέα χρονιά θα είναι μία απ’ τα ίδια; Τουλάχιστον όσον αφορά την οικονομική πολιτική.
Τα αποδυτήρια δεν διαταρράσονται όταν ο Μάνταλος που παίρνει 600 χιλιάδες προσφέρει λιγότερα από παίκτες των 300 χιλιάδων (πχ Χούλτ);
Ορισμένες απορίες που θα μείνουν αναπάντητες…






