INAEK

Δίχτυα στην Σκανδιναβία ρίχνει ο Ίβιτς

Ο Ίλια Ίβιτς συνεχίζει να σκανάρει την αγορά και να προετοιμάζει τη λίστα της ΑΕΚ...

Ο Ίλια Ίβιτς συνεχίζει να σκανάρει την αγορά και να προετοιμάζει τη λίστα της ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει πλέον στην ατζέντα του παίκτες που του πρότεινε ο Σκανδιναβός μάνατζερ, Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος είχε πολύ καλές σχέσεις και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. 

Ο Ίβιτς είχε πριν μερικές ημέρες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νταλίν, ο οποίος του έδωσε τα ονόματα κάποιον παικτών που θεωρεί ότι μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ και εκπροσωπεί ο ίδιος.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτησή τους, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ίλια Ίβιτς μαζεύει περιπτώσεις παικτών, τις οποίες και θα εξετάσει προσεκτικά, ώστε από αυτές να προκύψουν οι καλύτερες, για τις οποίες η ΑΕΚ θα κάνει κίνηση.
 
Σε αυτό θα παίξει φυσικά καθοριστικά ρόλο και το ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν τους επόμενους μήνες από την ομάδα.
 

 

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

#Ίβιτς