INAEK

Αποφασίστηκε: Δεν θα γίνει προσθήκη στην ΑΕΚ

Όπως σας έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό, η ΑΕΚ δεν θα προχωρούσε σε κάποια...

Όπως σας έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό, η ΑΕΚ δεν θα προχωρούσε σε κάποια μεταγραφή, εάν δεν έβρισκε κάποια αξιόλογη περίπτωση παίκτη.

Αυτό και συνέβη τελικά, με τον Ίλια Ίβιτς να εξετάζει όλο αυτό το διάστημα την ελεύθερη αγορά, χωρίς όμως να έχει βρει τον παίκτη που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει την ομάδα.

Για το λόγο αυτό και με δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν επιθυμούσε να κάνει απλά μια προσθήκη για τα… μάτια του κόσμου, αποφασίστηκε το ρόστερ να παραμείνει ως έχει μέχρι τον Γενάρη, ώστε ο Ίβιτς να έχει περισσότερες επιλογές παικτών στα χέρια του.

Άλλωστε, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου όλο αυτό το διάστημα τσέκαρε και περιπτώσεις παικτών που έχουν συμβόλαιο, αλλά η ΑΕΚ θα μπορεί να κινηθεί για την απόκτησή του τον Γενάρη.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε