Αποκλειστικό: “Παρακολουθεί” τον Χακίμ Μαστούρ η ΑΕΚ!
Τον νεαρό 20χρονο μεσοεπιθετικό της Λαμίας, Χακίμ Μαστούρ εξετάζει και παρακολουθεί ενδελεχώς η ΑΕΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του inAEK.com, το “πλάνο” του νεαρού σούπερ ταλέντου, που ήρθε στην Ελλάδα με μονοετή συμφωνία, δεν είχε στο πρόγραμμα μόνο την ομάδα της Λαμίας.
Ο Μαροκινός συνεργάζεται με τον γνωστό Ιταλό ατζέντη Ραιόλα, με τον οποίο η Ένωση είχε συζητήσεις για τον ποδοσφαιριστή, Ναρσίνγκ. Όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν το κλείσιμο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Κάπου εκεί το όνομα του Μαστούρ έπεσε στο τραπέζι σαν ένας παίκτης-πρότζεκτ για οποιαδήποτε μεγάλη ελληνική ομάδα. Η ΑΕΚ είδε θετικά την προοπτική του. Ωστόσο, προτιμήθηκε για το καλό του ποδοσφαιριστή που ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ φέτος να παίξει κάπου, καθώς μέχρι στιγμής, είχε ελάχιστες παραστάσεις σε ανδρικό επίπεδο, να πάει στην επαρχιακή ομάδα γι’ αυτό τον σκοπό.
Ο νεαρός επιτελικός μέσος της Λαμίας θα ανταμοιφθεί έναντι 180 χιλιάδων για ένα χρόνο. Ένα ποσό που γνωρίζετε όλοι πολύ καλά ότι είναι εκτός ορίων για την τοπική ομάδα της Λαμίας.
Η ΑΕΚ λοιπόν και στο παρών με Βασιλαντωνόπουλο, αλλά και Ηλία Τσέλιο παλαιότερα, έχει καλή συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμίας και δεν αποκλείεται αν βοηθήσει η εξέλιξη και η πορεία του αθλητή να έχουμε εξελίξεις με τον Μαστούρ.
Για την ιστορία, στο παιχνίδι κυπέλλου ΑΕΚ-Λαμία, ο νεαρός έπαιξε βασικός και είχε θετική παρουσία.






