INAEK

Κίνδυνος τιμωρίας έδρας για 6+2 ομάδες της Super League

Με το… μαχαίρι στο λαιμό είναι οι μισές ομάδες της Super League, με τη συμπλήρωση του...

Με το… μαχαίρι στο λαιμό είναι οι μισές ομάδες της Super League, με τη συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος, που έχουν πληρώσει και κινδυνεύουν να πληρώσουν ακόμη πιο ακριβά και στη συνέχεια, τη συνήθεια των οπαδών τους να ανάβουν  πυρσούς και καπνογόνα, κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Όπως αποκαλύπτει το SDNA, έξι ΠΑΕ είναι στο όριο, άλλες δύο το ξεπέρασαν, και κινδυνεύουν να τιμωρηθούν με ποινή έδρας, για τη συγκεκριμένη… συνήθεια, εφόσον επαναληφθεί στο μέλλον και προκληθεί έστω και ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα.

Το υπενθύμισε την Παρασκευή (16/11) ο αθλητικός δικαστής της Λίγκας, Χριστόφορος Μάρκου, που είπε στον δικηγόρο του Ολυμπιακού Ιωάννη Χατζησαββάογλου, για την τιμωρία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για άναμμα πυρσών, που ήταν η δεύτερη για τους «ερυθρόλευκους». «Σας το λέω για την επόμενη φορά, είναι η δεύτερη φορά που θα τιμωρηθείτε, έχουν τιμωρηθεί βέβαια και άλλες ομάδες δύο φορές, την τρίτη φορά που θα τιμωρηθεί κάποια ομάδα για άναμμα πυρσών και θα υπάρξει διακοπή ή προσωρινή αναστολή για έναρξη, τότε απειλείται με αγωνιστική».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα