Στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στο Ηράκλειο ο Μάριος Ηλιόπουλος – Τι δήλωσε
Ο Μάριος Ηλιόπουλος, διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, επισκέφθηκε την Κυριακή το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στο Ηράκλειο, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από πλήθος φίλων της ομάδας.Ένας χώρος αφιερωμένος στην ιστορία της ΑΕΚ
Στο Ηράκλειο της Κρήτης, πιστοί φίλοι της ΑΕΚ έχουν δημιουργήσει έναν μοναδικό χώρο αφιερωμένο στην ιστορία της ομάδας. Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ φιλοξενεί εκθέματα που αναδεικνύουν την πορεία και τις αξίες του συλλόγου, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τους φίλους της Ένωσης.
Μήνυμα στήριξης από τον Μάριο Ηλιόπουλο
Κατά την επίσκεψή του, ο Μάριος Ηλιόπουλος υπογράμμισε τη σημασία της ιστορίας του συλλόγου, δηλώνοντας: «Η ιστορία μας είναι η δύναμή μας». Παράλληλα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη και τη στήριξη που έλαβε από τους φίλους της ΑΕΚ στην Κρήτη, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών» στο Μουσείο.
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους Ενωσίτες της Κρήτης
Η ΑΕΚ ευχαρίστησε θερμά τους φίλους της ομάδας από την Κρήτη για τη συνεχή τους αφοσίωση και την προσπάθεια που έχουν καταβάλει για τη δημιουργία αυτού του σημαντικού χώρου, ο οποίος κρατά ζωντανή την ιστορία του συλλόγου.






