INAEK

Κύπρος: Στον τελικό Κυπέλλου Ομόνοια και Εθνικός Άχνας

Ομόνοια και Εθνικός Άχνας θα είναι οι φετινοί φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου μετά τα αποτελέσματα...

Ομόνοια και Εθνικός Άχνας θα είναι οι φετινοί φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου μετά τα αποτελέσματα στους δεύτερους ημιτελικούς του θεσμού.

Η Ομόνοια ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ της Λευκωσίας στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό του κυπριακού Κυπέλλου και, σε συνδυασμό με τη νίκη της 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση στη Λεμεσό στις 26 Απριλίου, πήρε την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης, σώζοντας μια κακή χρονιά στο πρωτάθλημα.

Ο Λανγκ στο 6’ έκανε το 1-0, ο Γιούστε αποβλήθηκε στο 9’ και ο Ουάρντα στο 23’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αντίπαλος των «πράσινων» θα είναι ο Εθνικός Άχνας. Η αμάδα που μάλλον θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία την επόμενη σεζόν νίκησε στο Δασάκι 3-1 την ΑΕΚ Λάρνακας και μετά το 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση στο Κίτιο, πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Το πέναλτι του Τριστσόφσκι στο 19’ έφερε το 0-1, ο Ζάκπα στο 60’ ισοφάρισε σε 1-1 και η αποβολή του Θαντί στο 82’ έφερε το 2-1 στο 93’ από τον Ζάκπα και το 3-1 στο 96’ από τον Κιντόμπιακ.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα