Από το γήπεδο στο τηλεπαιχνίδι – Πρώην παίκτης της ΑΕΚ στο «Still Standing»
Η νέα εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και το «Still Standing» δίνει το σταθερό καθημερινό ραντεβού του στις 18:40 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ! Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται διαγωνιζόμενους που στηρίζονται στις γνώσεις τους και διεκδικούν έως 30.000 ευρώ.
Στη σημερινή εκπομπή, ανάμεσα στους παίκτες βρίσκεται ένας γνώριμος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, του Πανιωνίου, του Άρη και άλλων ομάδων, δοκιμάζει την τύχη και τις γνώσεις του στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι.
Ο παρουσιαστής, εκτός από τις κλασικές ερωτήσεις γνώσεων, δεν έχασε την ευκαιρία να τον ρωτήσει για την ποδοσφαιρική του καριέρα, την ομάδα που υποστήριζε ως παιδί, αλλά και να του βάλει το κλασικό δίλημμα: Μέσι ή Ρονάλντο;






