Η ΑΕΚ γιορτάζει τα Χριστούγεννα με Stavento και Ήβη Αδάμου στην OPAP Arena! (pic)
Η ΠΑΕ ΑΕΚ διοργανώνει μία ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή την ημέρα του αγώνα με τον Λεβαδειακό (22/12), έξω από την «Αγία Σοφία – OPAP Arena».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Αετού και υπόσχεται να χαρίσει μια μοναδική εμπειρία στους φιλάθλους της ομάδας.
Συναυλία με Stavento και Ήβη Αδάμου
Η γιορτή θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από τους Stavento και Ήβη Αδάμου, οι οποίοι θα δώσουν το ρυθμό και θα χαρίσουν κέφι στους φίλους της ΑΕΚ λίγο πριν από τον αγώνα. Πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή που ενώνει τους φιλάθλους με την ομάδα και γιορτάζει το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Η έναρξη μιας νέας παράδοσης
Στόχος της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να κάνει την εκδήλωση αυτή την αφετηρία για μελλοντικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνται πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Η πλατεία του γηπέδου μετατρέπεται έτσι σε έναν χώρο συνάντησης, γιορτής και διασκέδασης για τους φίλους της ομάδας.
Η αφίσα της γιορτής
Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημιούργησε μια εντυπωσιακή αφίσα για την εκδήλωση, που αναδεικνύει τη σημασία της συγκεκριμένης ημέρας και καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή.






