INAEK

Βεζένκοφ: «Σκληρό το παιχνίδι με την ΑΕΚ – Είναι βελτιωμένη και έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή»

Ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Τάισον Γουόρντ του Ολυμπιακού μιλούν για τον δύσκολο προημιτελικό με την ΑΕΚ στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε με σεβασμό και προσοχή για τον προημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 20:00.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ τόνισε ότι το παιχνίδι θα είναι σκληρό και νοκ άουτ, υπογραμμίζοντας ότι κάθε ομάδα πρέπει να δώσει το 100% σωματικά και πνευματικά για να διεκδικήσει το τρόπαιο. «Η ΑΕΚ, παρότι έχασε τον Κρις Σίλβα, παρουσιάζεται ακόμη πιο βελτιωμένη και συσπειρωμένη, με έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Ξέρουμε ακριβώς τι να περιμένουμε», σημείωσε.

Ο Τάισον Γουόρντ χαρακτήρισε το παιχνίδι με την ΑΕΚ έντονο και ξεχωριστό, ιδιαίτερα καθώς είναι η πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να είναι αποφασισμένη και συγκεντρωμένη, χωρίς να περιμένει εύκολα αποτελέσματα, και επεσήμανε τη σημασία της συνεργασίας και της πειθαρχίας στα αποδυτήρια.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα