Τσιτσιπάς: «Πριν από έξι χρόνια, έζησα τη μεγαλύτερη χαρά μου ως τενίστας – Θα κάνω τα πάντα για να το ξαναζήσω»
Με αφορμή τον σημερινό τελικό των ATP Finals, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, η οποία καταγράφηκε στην ίδια διοργάνωση πριν από έξι χρόνια.
Τότε, στην πρώτη του παρουσία στο τουρνουά των κορυφαίων, ο Έλληνας πρωταθλητής είχε πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή πορεία που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ. Ο τελικός είχε διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου, στην O2 Arena του Λονδίνου, γράφοντας μία από τις πιο λαμπρές σελίδες της καριέρας του.
Η ανάρτηση του Τσιτσιπά
«Πριν από έξι χρόνια, έζησα τη μεγαλύτερη χαρά μου ως τενίστας, κατακτώντας τα ATP Finals στο ντεμπούτο μου», έγραψε στο Χ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας. «Ήταν ιδιαίτερα όμορφο που μοιράστηκα τη στιγμή με τον Ντόμι, τον καλύτερό μου φίλο στο tour. Το συναίσθημα μπορεί να έχει ξεθωριάσει, αλλά θα κάνω τα πάντα για να το ξαναζήσω».
Six years ago, I experienced my greatest joy as a tennis player, winning the ATP Finals on my debut.
— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) November 16, 2025
It was especially beautiful sharing the stage with Domi, my best friend on tour.
The high may have worn off, but I will do everything to ride it again 🏆 pic.twitter.com/VY3AhwD9Fe






