Τρομερός Εν Νεσίρι πήδηξε στα 2.78μ. για να σκοράρει – Ξεπέρασε το άλμα του Κριστιάνο! (pic)
Ούτε άλτης του ύψους να ήταν ο Γιουσέφ Ελ Νεσίρι με το άλμα που έκανε και πέτυχε το γκολ που έστειλε το Μαρόκο στα ημιτελικά του Μουντιάλ.
Οι Αφρικανοί νίκησαν με 1-0 την Πορτογαλία στον προημιτελικό της διοργάνωσης του Κατάρ και συνεχίζουν να ονειρεύονται έχοντας τώρα να αντιμετωπίσουν την Γαλλία στα ημιτελικά.
Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο επιθετικός της Σεβίλλης κάνοντας εντυπωσιακό άλμα για να νικήσει κάθε αντίπαλό του και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Το άλμα του Εν Νεσίρι μετρήθηκε στα 2.78 μέτρα!
Ακόμη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε φυάσει στα 2.55 μέτρα όταν είχε σκοράρει με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Σαμπντόρια έμεινε άφωνος με το άλμα του Εν Νεσίρι.

🚀🇲🇦 النصيري الصاروخي 🇲🇦🚀
— beIN SPORTS (@beINSPORTS) December 10, 2022
قفزة للتاريخ بارتفاع مترين و78 سنتمتراً 🤯#قطر2022 | #كأس_العالم_قطر_2022 | #المغرب#WorldCupQatar2022 | #Qatar2022 | #FIFAWorldCup pic.twitter.com/K8Qbi3J9fG






