«Τρεις ομάδες κινούνται για τον δανεισμό του Έντρι»
Ο ταλαντούχος 19χρονος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντρικ, δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό τη φετινή σεζόν, καθώς δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Τσάμπι Αλόνσο.
Ο νεαρός Βραζιλιάνος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης, προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής και να συνεχίσει την εξέλιξή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ισπανικού «Estadio Deportivo», ήδη τρεις ομάδες έχουν χτυπήσει την πόρτα της Ρεάλ. Η Γουέστ Χαμ, η Βαλένθια και η Ρεάλ Σοσιεδάδ φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Έντρικ, επιδιώκοντας να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή με έναν παίκτη που διαθέτει ποιότητα και προοπτική.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του νεαρού άσου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να εξετάζει τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της.






