Θεσσαλονίκη – Βέροια: Νεκροί πατέρας και γιος σε τροχαίο στη Χαλκηδόνα
Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28/6) στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας, όταν ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγό στο ύψος της Χαλκηδόνας, με θύματα έναν πατέρα και τον ανήλικο γιο του.
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00, με το όχημα στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια να συγκρούεται σφοδρά με διερχόμενο φορτηγό, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία πυροσβεστικά οχήματα με εννέα πυροσβέστες, προκειμένου να προχωρήσουν στον απεγκλωβισμό των επιβατών από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.
Δυστυχώς, από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ένας 44χρονος άνδρας και ο 13χρονος γιος του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστικών δυνάμεων. Η μητέρα και ο δεύτερος ανήλικος γιος, που επέβαιναν επίσης στο αυτοκίνητο, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή τους.






