Θέλει τον Ρογκαβόπουλο ο Παναθηναϊκός – «Διατεθειμένος να πληρώσει και την ρήτρα»
Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νίκου Ρογκαβόπουλου δείχνει ο Παναθηναϊκός AKTOR, με την προοπτική επιστροφής του Έλληνα φόργουορντ στο ελληνικό πρωτάθλημα να συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες.
Ο 23χρονος άσος, που ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από την ΑΕΚ, αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη Μπασκόνια, όμως το buyout που προβλέπεται στο συμβόλαιό του φέρνει εξελίξεις.
Σύμφωνα με αποκάλυψη της ισπανικής «Mundo Deportivo», ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να πληρώσει τη ρήτρα ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ που απαιτείται για την αποδέσμευσή του από την Μπασκόνια. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο αν καταβληθεί η προβλεπόμενη ρήτρα, ανοίγει ο δρόμος για τη μετακίνησή του στο ΟΑΚΑ.
Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Παναθηναϊκός AKTOR αναμένεται να προσφέρει στον Ρογκαβόπουλο τριετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές που φτάνουν τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο νεαρός φόργουορντ επιστρέφει στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ, μετά τη θητεία του στην ΑΕΚ και την εντυπωσιακή πρόοδό του στην Ισπανία.