Συγκλονίζει η ζωγράφος των σκίτσων Μαλένας και Ίριδας: – «Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω πορτρέτα» (pic)
«Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω τα πορτρέτα. Δεν έχω λόγια», έγραψε στα social media η ζωγράφος Αλεξάνδρα Κρεζία, η οποία αποκαλύπτει ότι εν αγνοία της φιλοτεχνούσε πορτρέτα των -πιθανώς δολοφονημένων- παιδιών Ίριδας και Μαλένας της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα.
Όπως η ίδια αποκάλυψε, η μητέρα των μικρών κοριτσιών την είχε αναζητήσει, τις είχε στείλει φωτογραφίες των κοριτσιών και της είχε ζητήσει να δημιουργήσει τα πορτρέτα τους. Η ζωγράφος ανταποκρίθηκε θετικά, έχοντας μάλιστα συγκινηθεί και συγκλονιστεί από όσα της είχε πει τότε η μάνα για τις δύο κόρες της.
Μετά την είδηση της προφυλάκισης της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών, στις 31 Μαρτίου η ζωγράφος ξέσπασε με ανάρτησή της κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου.
πηγή: newsit.gr
Διαβάστε επίσης: Πότε θα βρεθεί με άλλες φυλακισμένες η Πισπιρίγκου; – Οι φόβοι για τη ζωή της, οι μητέρες των φυλακών και το… πολύτιμο 18μηνο






