Συγκίνηση: Ο Μασταντουόνο λύγισε στο «αντίο» του στη Ρίβερ πριν τη μεταγραφή του στη Ρεάλ (VIDEO)

Με δάκρυα αποχαιρέτησε τη Ρίβερ Πλέιτ ο Φράνκο Μασταντουόνο στο τελευταίο του ματς πριν τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 45 εκατ. ευρώ.

Με έντονη συγκίνηση ολοκληρώθηκε το τελευταίο παιχνίδι του Φράνκο Μασταντουόνο με τη Ρίβερ Πλέιτ, καθώς ο νεαρός σταρ αποχωρεί για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 17χρονος Αργεντινός μέσος, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Ίντερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ξέσπασε σε δάκρυα την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο του «Lumen Field» στο Σιάτλ.

Ο Μασταντουόνο φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ και πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Μαδρίτη, μετά τη μεταγραφή του στη «βασίλισσα» έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ. Οι εικόνες του να κλαίει μπροστά στους συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο προκάλεσαν έντονη συγκίνηση στους φίλους των «μιλιονάριος».

Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα