INAEK

Σοκ για Αλμέιδα και Πινέδα στον τελικό του Leagues Cup: Ήττα της Μοντερέι με μοιραίο τον Μεξικανό!

Η Μοντερέι των Ματίας Αλμέιδα και Ορμπελίν Πινέδα ηττήθηκε με 2-0 από την Τολούκα στον τελικό του Leagues Cup στο Χιούστον, με τον Μεξικανό χαφ να κάνει λάθος στο πρώτο γκολ.

Στον μεγάλο τελικό του Leagues Cup που διεξήχθη στο Χιούστον, η Μοντερέι του Ματίας Αλμέιδα δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Τολούκα, η οποία σήκωσε τον πρώτο σχετικό τίτλο της ιστορίας της.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Αλμέιδα, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Ορμπελίν Πινέδα υπέπεσε σε σοβαρό σφάλμα. Ο Μεξικανός πρώην μέσος της ΑΕΚ βρέθηκε στα όρια της μικρής περιοχής της ομάδας του, όμως καθυστέρησε να απομακρύνει τη μπάλα, επιτρέποντας στον Αλέξις Βέγκα να εκμεταλλευτεί την αδράνεια και να ανοίξει το σκορ για την Τολούκα.

Η Μοντερέι προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, αλλά η Τολούκα διατήρησε τον έλεγχο και στο 70′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με τον Ελίνιο, σφραγίζοντας τη νίκη και τον τίτλο.

Ο Πινέδα παρέμεινε στο παιχνίδι μέχρι το 88ο λεπτό, όταν και αντικαταστάθηκε, ολοκληρώνοντας μια βραδιά που δεν εξελίχθηκε όπως θα επιθυμούσε ο ίδιος και ο προπονητής του.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε

#Ετικέτες

Ορμπελίν Πινέδα