INAEK

Ρομάνο: «Ο Μάριο Μιτάι αφήνει την Αλ Ιτιχάντ για χάρη της Τζένοα»

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις για τον Μάριο Μιτάι, ο οποίος αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ μετά από 1,5 χρόνο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία με τη φανέλα της Τζένοα.

Την απόφαση να αφήσει τη Σαουδική Αραβία και να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ιταλίας πήρε ο Μάριο Μιτάι.

Key takeaways by INAEK AI
  • Ο Μάριο Μιτάι ολοκληρώνει κύκλο 1,5 έτους με τη Αλ Ιτιχάντ, έχοντας καταγράψει 54 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ.
  • Με τη Αλ Ιτιχάντ, ο Μιτάι κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Μέση Ανατολή.
  • Ο νεαρός μπακ ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην Τζένοα, με στόχο να καθιερωθεί στα ιταλικά γήπεδα.

Ο διεθνής αμυντικός ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Γένοβα, όπου αναμένεται να ενταχθεί επίσημα στο ρόστερ της Τζένοα, προσθέτοντας σημαντικές εμπειρίες στο βιογραφικό του.

Ο Μιτάι ολοκληρώνει έναν επιτυχημένο κύκλο 1,5 έτους με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Μέση Ανατολή, κατέγραψε συνολικά 54 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και ενός κυπέλλου. Πλέον, ο νεαρός μπακ ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στους «Il Grifone», με στόχο να καθιερωθεί στα ιταλικά γήπεδα.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα