Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Βινίσιους κοντά στην πώληση το καλοκαίρι
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Βινίσιους Τζούνιορ ενδέχεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι
Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «Sport», ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι δυσαρεστημένος με τον Βινίσιους Τζούνιορ και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει στο τέλος της σεζόν.
Η Ρεάλ δεν προτίθεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του και η μεταγραφή του θα μπορούσε να ξεπεράσει συνολικά τα 300 εκατ. ευρώ.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Πέρσι η Αλ Αχλί είχε προσφέρει 300 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ και περίπου ένα δισεκατομμύριο ευρώ για πενταετές συμβόλαιο στον ίδιο, αλλά τόσο ο σύλλογος όσο και ο Βινίσιους απέρριψαν την πρόταση.
Η Ρεάλ είχε προσφέρει επέκταση συμβολαίου έως το 2029, αλλά ο Βραζιλιάνος ζητούσε καλύτερους όρους, απαιτώντας τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό υψηλότερο από τον Κιλιάν Μπαπέ.
Η διοίκηση της Ρεάλ δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Βινίσιους, γεγονός που φαίνεται να ανοίγει τον δρόμο για πιθανή αποχώρηση. Ο 23χρονος παίκτης βρίσκεται στην ομάδα από το 2018, όταν αποκτήθηκε από τη Φλαμένγκο αντί 45 εκατ. ευρώ, ενώ η σχέση του με τον Πέρεθ παραμένει ψυχρή παρά τις δημόσιες δηλώσεις του Τσάμπι Αλόνσο.






