INAEK

Ράσφορντ: «Ο λόγος για τον οποίο πιέζω τον εαυτό μου και δουλεύω σκληρά είναι γιατί θέλω να κερδίζω»

Ο Μάρκους Ράσφορντ απολαμβάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στη Μπαρτσελόνα, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές...

Ο Μάρκους Ράσφορντ απολαμβάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στη Μπαρτσελόνα, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 28χρονος Άγγλος ακραίος φορ, δανεικός από τη Γιουνάιτεντ, μετρά 7 γκολ και 11 ασίστ σε 24 συμμετοχές, παρουσιάζοντας εντυπωσιακή σταθερότητα και δημιουργικότητα. Μιλώντας στην καταλανική εφημερίδα Sport, τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα αποτελεί ένα φανταστικό περιβάλλον, γεμάτο θετική πίεση που τον ωθεί να βελτιώνεται συνεχώς και να στοχεύει στις νίκες.

Ο Ράσφορντ υπογράμμισε ότι η πίεση που βιώνει στη Μπαρτσελόνα είναι διαφορετική από αυτή που είχε σε προηγούμενους σταθμούς:

“Είναι μια πίεση που την περιμένεις με ανυπομονησία και θέλω να την έχω όσο παίζω ποδόσφαιρο”. Παράλληλα, άφησε σαφείς υπαινιγμούς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας πως η έλλειψη απαιτήσεων σε έναν σύλλογο καθιστά πιο δύσκολη τη διατήρηση υψηλού κινήτρου.

Ο Άγγλος διεθνής φαίνεται να έχει βρει τον ιδανικό χώρο για να συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι, αναδεικνύοντας παράλληλα τη σημασία ενός περιβάλλοντος που απαιτεί συνέπεια, πάθος και υψηλές επιδόσεις.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα