INAEK

Προβληματισμός στους Δανούς για λέιζερ στο ματς με την Εθνική Ελλάδας

Μετά την ισοπαλία με τη Σκωτία, η Δανία προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Ελλάδα...

Μετά την ισοπαλία με τη Σκωτία, η Δανία προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Ελλάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, υπάρχει ανησυχία για τη χρήση λέιζερ στις εξέδρες.

Η ιστοσελίδα Tipsbladet αποκάλυψε ότι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας έχει ήδη επικοινωνήσει με την UEFA, εκφράζοντας τον προβληματισμό της. Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «ο Μπαρκόφσκι έγινε στόχος πράσινων λέιζερ όταν επιχείρησε να εκτελέσει πέναλτι», με τους Δανούς να φοβούνται πως μπορεί να υπάρξει παρόμοιο περιστατικό και στο ματς του Πειραιά.

Οι δηλώσεις του Μπράιαν Ρίμερ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Δανίας, Μπράιαν Ρίμερ, σχολίασε το ζήτημα τονίζοντας: «Είναι αντιαθλητικό, αλλά αποτελεί μέρος του ποδοσφαίρου, καλώς ή κακώς. Το πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζουμε πως μπορεί να συμβεί. Ευτυχώς, έχουμε παίκτες που είναι συνηθισμένοι στην πίεση».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

Εθνική Ελλάδας