INAEK

«Πρόταση δύο εκατομμυρίων δολαρίων από τη Μοντερέι του Μαρσιάλ στον Ματίας Αλμέιδα»

Πρόταση 2 εκατ. δολαρίων της Μοντερέι στον Ματίας Αλμέιδα, με τον Αργεντινό τεχνικό να βρίσκεται στο στόχαστρο για την τεχνική ηγεσία.

Στο προσκήνιο για επιστροφή στο μεξικανικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα δέχθηκε πρόταση από τη Μοντερέι.

Όπως αναφέρει μεξικανικό Μέσο, η Μοντερέι έχει καταθέσει πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων δολαρίων στον Αργεντινό τεχνικό, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το όνομα του πρώην προπονητή της ΑΕΚ, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από τη Σεβίλλη.

Στη Μοντερέι αγωνίζεται ο Αντονί Μαρσιάλ, με τον οποίο ο Αλμέιδα είχε συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της κοινής τους παρουσίας στην ΑΕΚ τη σεζόν 2024-2025.

Το συγκεκριμένο στοιχείο ενισχύει τα σενάρια περί πιθανής συμφωνίας, καθώς υπάρχει ήδη αγωνιστική «χημεία» μεταξύ προπονητή και ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλμέιδα γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο του Μεξικού, έχοντας σημειώσει σημαντικές επιτυχίες με τη Τσίβας Γουαδαλαχάρα, οδηγώντας την στην κατάκτηση τίτλων.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα