Προετοιμασία ΟΦΗ για Ολυμπιακό: Μέρος του προγράμματος ο Καραχάλιος, εκτός ο Γκονζάλεθ
Με τον Ζήση Καραχάλιο να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και να συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος, συνεχίστηκε την Τρίτη (11/3) η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Οι Κρητικοί μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση της 14ης Μαρτίου (17:00), με το τεχνικό επιτελείο να δίνει έμφαση σε ασκήσεις τακτικής, αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Μέρος της προπόνησης ο Καραχάλιος
Θετικά ήταν τα νέα αναφορικά με τον Ζήση Καραχάλιο, ο οποίος συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την πλήρη επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς.
Η παρουσία του στο πρόγραμμα αποτελεί ενθαρρυντική εξέλιξη για το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ, το οποίο περιμένει να δει την κατάσταση του ποδοσφαιριστή τις επόμενες ημέρες.
Θεραπεία για Μπόρχα Γκονζάλεθ
Αντίθετα, ο Μπόρχα Γκονζάλεθ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί μετά τον τραυματισμό του, μένοντας εκτός του κανονικού προγράμματος της ομάδας.
Την ίδια στιγμή, ο Λευτέρης Κοντεκάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με το ιατρικό επιτελείο να παρακολουθεί την κατάστασή του καθώς συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.






